VI HAR DØGNSERVICE - ☎ Ring på 41 40 78 84

Døgnservice

Fokus på kundens behov

Landsdækkende service

Udmugningsanlæg til nye eller gamle stalde

Har du brug for et anlæg til udmugning? Farm Montage ApS tæt på Ribe tilbyder salg og montage af udmugningsanlæg og skrabeanlæg til staldgulve i hele Jylland, Danmark og Norden – i bestående stalde samt ved opbygning af nye stalde.

Vores skrabe- og udmugningsanlæg kommer fra forskellige leverandører, der alle leverer en kvalitet, som vi kan stå inde for. Udover salg og montage kan vi stå for reparation og service af skrabeanlægget, og vi har reservedele på lager til de fleste typer anlæg.

Skrabeanlæg med fleksible løsninger til ethvert behov

Vi kan levere en passende skraber til ethvert slags staldgulv, uanset om det er fast gulv eller spalter, og om det er sandfiber-underlag eller en sengebås. Vores udmugningsanlæg kan leveres med både reb, wire eller kæde og kan tilpasses meget lange skrabegange såvel som små anlæg til små områder i stalden.

Du kan også få udmugningsanlæg med både høje eller lave træktårne, samt træktårne der er monteret helt nede ved jorden. Herunder kan du altså få anlæg, der skraber både under og over spalterne i stalden.

Nemt og skræddersyet skrabeanlæg

Vi fremskaffer og udformer netop det anlæg, der passer til dig og din stald. Alle vores udmugnings- og skrabeanlæg er utrolig nemme at betjene.

Er du i gang med en staldopbygning, eller trænger du til et nyt udmugningsanlæg i stalden? Vi sørger for, at du får den optimale løsning til en konkurrencedygtig pris.

Få et godt tilbud på et udmugningsanlæg til stalden

Ring til os på telefon 41 40 78 84 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.​

Vi har desuden døgnvagt på ovenstående nummer, så du altid kan få hjælp, hvis skrabeanlægget står stille. Brug altid telefonen ved akutte henvendelser.

Har du andre spørgsmål omkring priser eller lignende, er du også velkommen til at skrive til os på froesig@pc.dk. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud på den fulde løsning eller et overslag på reparation af dit udmugningsanlæg.

Ring

Ring til os på​ 75 43 19 23

eller 41 40 78 84 

Farm Montage ApS - CVR: 33038224