VI HAR DØGNSERVICE - ☎ Ring på 41 40 78 84

Døgnservice

Fokus på kundens behov

Landsdækkende service

Staldmåtter og gummigulve til din stald

Farm Montage ApS lige uden for Ribe er din leverandør og montør af staldmåtter, gummimåtter og gummigulve i hele Danmark og Norden. Vores leverandører er forskellige, men vi kan stå inde for hver enkelt af dem, da vi ellers ikke ville benytte os af dem. 

Har du et ønske om et specielt gummigulv eller andet, finder vi produktet og en løsning med staldmåtter, der passer til dig og dit kvæg.

Fordele ved gummigulve til kostalden

På gummi staldmåtter opfører køerne sig, som de ville gøre på en græsmark. 

Staldmåtterne sikrer, at køerne i stalden, motionerer mere og bedre. Dette fører til færre klovproblemer, og et højere foderindtag. Denne optimale komfort for køerne, fører direkte til en højere mælkeproduktion. Det er altså en fordel for både kvæget, samt dig, som landmand.

Montering af staldgulve i gummi

Vi monterer staldmåtter og gummigulve i din kostald, uanset hvilken løsning du har behov for. Måske skal du have gummigulv i sengebåsene, gummigulv i opsamlingen eller malkegraven eller i hele stalden. Vi har også staldmåtter til gangarealer på lager. 

Uanset om du føler behov for gummimåtter i hele stalden, eller dele af den, kommer vi ud og måler op, og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Herefter vil vi levere og montere dine nye staldmåtter i gummi.

​Få et uforpligtende tilbud på staldmåtter

Kontakt os gerne og få rådgivning og vejledning omkring hvad der vil være den bedste løsning for dig. 

Vores staldmåtter giver både dit kvæg en bedre komfort, samt skaber en øget mælkeproduktion.​

Ring til os på 41 40 78 84 for at forhøre om priser eller lave en aftale om opmåling. Du er også velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak omkring dine behov for staldmåtter til eksempelvis malkestalden.

Du kan også skrive til froesig@pc.dk hvis du har en konkret forespørgsel vedrørende gummigulve. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende. 

Vi glæder os til at skabe et bedre miljø for dine malkekøer og øge produktiviteten i malkestalden.​

Ring

Ring til os på​ 75 43 19 23

eller 41 40 78 84 

Farm Montage ApS - CVR: 33038224