VI HAR DØGNSERVICE - ☎ Ring på 41 40 78 84

Døgnservice

Fokus på kundens behov

Landsdækkende service

Staldmåtter og gummigulve til din stald

Vil du skabe de bedste forhold for dine kvæg og samtidig øge mælkeproduktionen? Så kan du med fordel investere i en staldmåtte. 

Farm Montage ApS lige uden for Ribe i Jylland er din leverandør og montør af staldmåtter, gummimåtter og gummigulve i hele Danmark og Norden. 

Hvis du har et ønske om et specielt gummigulv eller andet, så finder vi et produkt og en løsning, der passer til dig og dit kvæg.

Fordele ved gummigulve til kostalden

På gummi-staldmåtter opfører køerne sig, som de ville gøre på en græsmark.

Staldmåtterne sikrer derfor, at køerne i stalden motionerer mere og bedre. Denne optimale komfort for kørerne fører til færre klovproblemer, et højere foderindtag og en højere mælkeproduktion. Det er altså en fordel for både kvæget og dig som landmand.

Montering af staldgulve i gummi

Vi monterer staldmåtter og gummigulve i din kostald til en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken løsning du har behov for. Måske skal du have gummigulv i sengebåsene? Det kan også være, du skal have gummigulv i opsamlingen, malkegraven eller hele stalden. 

Vi har også staldmåtter til gangarealer på lager samt staldmåtter til heste.

Uanset om du har brug for gummimåtter i hele stalden eller dele af den, så kommer vi ud og måler op og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Herefter vil vi levere og montere dine nye gummimåtter.

Vi har staldmåtter til salg – få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os gerne og få rådgivning og vejledning omkring, hvad der vil være den bedste løsning for dig. 

Ring til os på 41 40 78 84 for at høre om vores priser eller for at lave en aftale om opmåling. Du er også velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om dine behov for staldmåtter til eksempelvis malkestalden.

Du kan også skrive til froesig@pc.dk, hvis du har en konkret forespørgsel vedrørende gummigulve. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende. Vi glæder os til at skabe et bedre miljø for dine malkekøer og øge produktiviteten i malkestalden.

Ring

Ring til os på​ 75 43 19 23

eller 41 40 78 84 

Farm Montage ApS - CVR: 33038224