VI HAR DØGNSERVICE - ☎ Ring på 41 40 78 84

Døgnservice

Fokus på kundens behov

Landsdækkende service

Fiberpresser til billig strøelse

Farm Montage ApS i Ribe, er hele Danmarks og Nordens leverandør af fiberpressere til erhvervslandbrug. Vores fiberpresser kommer fra en hollandsk producent, der leverer høj kvalitet på deres landbrugsprodukter.

Hvad er fordelene ved at bruge en fiberpresser

Fiberpresseren bruges til at presse tørstoffet ud af gyllen, og laver det til fibre, som man så kan strø kørernes senge med.

Det er behageligt for dyrene, men også meget besparende, da man genanvender i stedet for at købe nyt strøelse.

Er du interesseret i en effektiv og miljøvenlig løsning til at lave strøelse i høj kvalitet? Fiberpresseren fås i forskellige størrelser, alt efter dine behov.

Vi leverer og monterer fiberpresseren ude hos dig. Ud over salg og montering af fiberpressere, kan vi desuden også tilbyde reparation og service af maskinen.

Vi finder den helt rigtige løsning til dig

Vi hjælper dig med, at finde frem til den helt rigtige størrelse, som der passer lige nøjagtig til dine behov, dvs. udformningen af stalden, antallet af dyr, som fiberpresseren skal producere strøelse til, samt hvor den optimale placering af maskinen vil være.

Kontakt os på 41 40 78 84, for en snak omkring dine behov eller send en mail til froesig@pc.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende fiberpressere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at forhøre om priser på de forskellige størrelser af fiberpressere.​

Ring

Ring til os på​ 75 43 19 23

eller 41 40 78 84 

Farm Montage ApS - CVR: 33038224