VI HAR DØGNSERVICE - ☎ Ring på 41 40 78 84

Døgnservice

Fokus på kundens behov

Landsdækkende service

Staldinventar sælges og monteres

Hos Farm Montage ApS i Ribe, er vi specialister i salg og montering af staldinventar til landbrug i hele Danmark og Norden . Vi har et længerevarende samarbejde med forskellige leverandører i både ind- og udland, som vi altid kan stå inde for. 

Ud over salg og montering af staldinventar, kan vi også hjælpe dig, når du har brug for reparation af dit eksisterende staldinventar.

Inventar til stalden efter dine ønsker og behov

Når vi skal hjælpe dig med at indrette stalden, lytter vi til dine ønsker og behov. Desuden bruger vi vores ekspertise på området, til at se på hvilken løsning der passer bedst til staldens udformning og dyrenes behov.​

Da vi har mange års erfaring i indretning af stalde med staldinventar, kan vi komme med professionelle input til dine ønsker, så vi sikrer, at du får den bedste løsning.

Eksempler på inventar til din stald kunne være fleksibelt forværk, fanggitter, sengebøjler, vandsenge, latexmadrasser og lignende. Desuden tilbyder vi et moderne udvalg af automatiserede løsninger, som foderskubbere og skraberobotter.

Få en totalløsning med staldinventar

I samarbejde med dig, finder vi den mest optimale løsning til din stald og dit kvæg. Uanset om du skal have skiftet dit brugte forværk, eller have en fuld løsning med underlag, gitter og gardiner, samt ekstraudstyr i form af hjælpe-robotter, så er vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at udarbejde nøjagtig den løsning der er brug for. 

Ring til os på telefon 41 40 78 84 for at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Har du spørgsmål vedrørende priser på enkelte moduler, eller andet, kan du også skrive til os på froesig@pc.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med en løsning på staldinventar.​

Ring

Ring til os på​ 75 43 19 23

eller 41 40 78 84 

Farm Montage ApS - CVR: 33038224