Produkter hos Farm Montage​

​Staldventilation leveres og installeres

Skal du have ny staldventilation, eller skal den gamle ventilation udbygges? Så lad os klare opgaven. Hos Farm Montage ApS tilbyder vi rådgivning, levering og installation. Derudover tilbyder vi reparation og service. Vi holder til i Ribe i Jylland, men vi har landsdækkende service.

Ordentlig luftcirkulation øger produktionen

Moderne kvægstalde bygges udelukkende med naturlig ventilation, men det kan være vanskeligt at skabe en god naturlig ventilation i større stalde. Det er især et problem om sommeren, hvor der er varmt. Det kan medføre tung og stillestående luft i stalden.

Et dårligt klima i stalden giver naturligvis en forringet komfort for dyrene, og det kan medføre varmestress og en dårligere mælkeproduktion. Derfor er det vigtigt, at der skabes et godt klima i de varme perioder. Løsningen er montering af ventilatorer, som giver en afkølende luftcirkulation.

Vi yder professionel rådgivning om staldventilation, og vi varetager gerne hele processen med indkøb og installation af ventilationen. Vi har altid fokus på kundernes behov, og derfor kan du forvente, at vi leverer den bedste løsning.

Kontakt os for at høre om staldventilation

Du er velkommen til at høre mere om staldventilation samt om vores priser og løsninger. Vi giver både råd og vejledning, så vi sikrer, at du får den bedste ventilationsløsning til din stald og dit kvæg. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Vi har naturligvis døgnservice, hvis der opstår et akut problem på dit nuværende eller dit nye ventilationsanlæg. Vi ser frem til at servicere og hjælpe dig med at skabe et godt klima i din stald.

Du kan ringe til os på 75 43 19 23​ eller 41 40 78 84. Du kan også vælge at skrive en e-mail til froesig@pc.dk.

Vi har døgnservice

Ring til vores døgnservice på telefon ​41 40 78 84.

​4.8 / 5 stjerner

Fra Google Anmeldelser​

facebook

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Farm Montage ApS

Hillerup Engevej 15, 6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 43 19 23

Døgnvagt: 41 40 78 84

E-mail: froesig@pc.dk